PREMIERE !

Tällä sivulla on nähtävillä uusimmat maalaukseni, joita ei ole vielä julkaistu missään aikaisemmin. Uusissa teoksissani olen kuvannut valoa maiseman keinoin, esittävän ja abstraktin häilyvällä rajapinnalla. Tällä sivulla esittelen niistä vain muutaman sillä taide on aina parasta paikanpäällä, tervetuloa siis tapaamaan minua!

Uusissa teoksissa käyttämieni ja itse kehittämieni maalauspohjien erikoislaatuinen rakenne antaa maalauksiin lisätason, alueen joka jää katsojalle arvoitukseksi. Toisinaan maalauksista ikään kuin puuttuu osa, toisinaan maalauspinnassa olevan aukon voi nähdä olevan symboli valolle tai mustalle mullalle.

Graaginen viivan käyttö maalauksellisen pinnan rinnalla on käsialalleni leimallista. Vaikka teosteni aiheet jatkuvasti kaikesta kiinnostuneen ja tutkijan mielenlaatuni vuoksi muuttuvat, on käsialani kuitenkin aina tunnistettava.

Aiheet joka minua on seurannut läpi tähänastisen elämäni, ovat vahvat naiset ja luonto. Ne ovatkin ehtymättömiä aiheita ja syvä punainen, juovuttava purppura, upottava sammaleen vihreä ovat parhaita värejä vahvuutta kuvaamaan. Harmaan ja valkoisen korostuminen aika-ajoin ovat työssäni puolestaan "puhdistumisen" kausia. -Vähän kuin todella kypsän viinin tai vahvan espresson jälkeen ottaisi kulauksen lähdevettä. Siitä syystä värit ja "värittömyys" vuorottelevat töissäni.

Vaikka maalaus prosessina on hyvin yksityinen, en tokikaan maalaa vain itselleni vaan yhtä tärkeitä ovat ihmiset "maalauksen toisella puolella". Minulle on todella tärkeää että taiteeni voi olla osa ihmisten jokapäiväistä elämää ja luonteva osa kotia.

Pia Feinik - View of light I - 88x88cm - 2017

Pia Feinik - View of light II - 48x125cm - 2017

Pia Feinik - Faraway - 64x126cm - 2017

Pia Feinik - Landskape I - 64x180cm - 2017

Pia Feinik - Essence - 88x88cm - 2017