Kuva: Pia Feinik


Pia Feinik - Taidesisustuspalvelut

Yksilölisyys on ihmisille entistä tärkeämpää. Uniikkiin taideteokseen kiintyykin eri tavalla kuin sisustuskaupasta ostettuun tusinatavaraan. Valitettavasti taiteen hankinta kuitenkin koetaan usein vaikeana, vaikka tarjonta gallerioissa, taiteilijoiden työhuoneilla, nettikaupoissa ja lukuisissa taidetapahtumissa on erittäin monimuotoista. Taiteen hankkiminen ei myöskään vaadi paksua lompakkoa, vaan se on meille kaikille mahdollista.

Ainoastaan taiteella kodista voi tehdä aidosti yksilöllisen ja kiinnostavalla tavalla viihtyisän ja mieleenpainuvan. Yksikin taideteos voi nostaa kotisi tunnelman kattoon!

Taidesisustajana tunnen taiteen kentän ja aistin asiakkaan toivomukset.

Annan tietoa, vinkkejä ja ohjeita taiteeseen tutustumiseen ja sitä kautta taidekodin perustamiseen ja sen ylläpitämiseen. Opastan asiakkaan sisään taiteen maailmaan, taideteosten hankintaan ja taideteosten sijoitteluun omassa kodissa. Kauttani saat tietoa siitä mistä aitoa taidetta voi hankkia luotettavasti, miten taideteoksia ripustetaan suuremmiksi kokonaisuuksiksi ja miten taideteoksista tulisi huolehtia että ne säilyvät sukupolvelta toiselle.


OTA YHTEYTTÄ 

Pia Feinik - 0400 509005 - pia.feinik(at)gmail.com